Nemokama konsultacija

Raidos sutrikimų turintis vaikas (tiesą sakant net trys) vieną dieną pasibeldė ir į mūsų gyvenimą. Augindami kartu augome ir patys, o kiekviena diagnozė ar biurokratinės kliūtys tikrai nebuvo lengvu uždaviniu. Todėl dabar, remdamiesi savo ir kitų tėvų patirtimis konsultuojame tėvus iškilus įvairiems klausimams ar esant krizinėms situacijoms.

Raidos sutrikimas yra tik diagnozė, o ne pasaulio pabaiga. Tačiau tėvams tai – didžiulis emocinių išgyvenimų ir paieškų metas. Negana to, sužinojus diagnozę, vaiko tėvams ar globėjams mūsų šalyje tenka nueiti tikrai netrumpą kelią, norint gauti visas tiek vaikui, tiek šeimai priklausančias paslaugas bei lengvatas. Tai reikalauja tiek žinių, tiek laiko, tiek piniginių sąnaudų.

Mes jums padėsime paprasčiau ir greičiau išspręsti kilusius klausimus bei susidoroti su kilusiais sunkumais, įtarus ar nustačius raidos sutrikimą vaikui.

Šios konsultacijos metu, susipažinsime su jūsų problemine situacija ir suteiksime pirmininę informaciją jums rūpimais klausimais:

  • emocinės paramos;
  • socialinių paslaugų;
  • lengvatų, kompensacijų, garantijų šeimai skyrimo;
  • švietimo ir sveikatos (vaiko sanatorinio gydymo bei ambulatorinės reabilitacijos; ankstyvosios reabilitacijos; ugdymo programos individualizavimo / pritaikymo; dantų gydymo su narkoze);
  • ir kitais klausimais.
Nemokama 15 min. konsultacija šeimai - Galių dėžutė

Registruokitės nemokamai 15 min. konsultacijai ir sužinokite apie galimybes

Konsultacija teikiama jūsų pasirinktu būdu – telefonu arba video skambučiu. Mums jūsų situacija yra labai jautri ir unikali, todėl užtikriname jūsų anonimiškumą.

Loading...

Subscribe
Notify of
Įvertinimas žvaigždutėmis:
2 Atsiliepimai
Inline Feedbacks
Peržiūrėti visus komentarus
Gerda
2022-11-18 13:10
Įvertinimas žvaigždutėmis: :
     

Auginu tris vaikus vienas iš jų turintis cerebrini paralyziu ,Ieškojusi informacijos dėl negalios atradau ši puslapį ,esu nuoširdžiai dėkinga jums už pagalbą , lenkiu žemai galva už tokį malonų bendravimą už žinių suteikimą ir informacija . Tesaugo jūs Dievas ❤️💐

Armina
2023-01-19 19:33
Įvertinimas žvaigždutėmis: :
     

Labai daug naudingos informacijos❤️

Last edited 1 year ago by Armina